Het team

 

alex
Dierenarts                Alexandra Hajunga

Alexandra heeft de praktijk in 2002 overgenomen na jarenlang  in de praktijk te hebben meegelopen als (diergeneeskundig studente) assistente.
Zij is in 1999 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht.
In de praktijk houdt zij zich naast de algehele leiding, bezig
met interne geneeskunde.

 

 

 

Dierenarts Marijke van der Vlis

Marijke is in 1994 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Haar interesses liggen bij de interne geneeskunde en chirurgie.

Zij werkt sinds deze zomer op twee vaste dagen in de week bij ons.

 

 

 

 

 

Dierenarts Sofie Boegschoten

Sofie is in 2017 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Haar interesses liggen, net als bij Marijke, bij de interne geneeskunde en chirurgie.

Sofie versterkt ons team sinds begin 2018.

 

 

 

Paraveterinair Linda Hendriks

Linda heeft een opleiding gevolgd in Barneveld voor paraveterinair en werkt in de praktijk sinds 1988.

Haar werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en assisteren bij operaties, assisteren tijdens spreekuren, alle voorkomende baliewerkzaamheden, verzorging van de dieren in de opname, laboratorium en tevens is zij onze Royal Canin voedingsdeskundige.

 

 

 

Paraveterinair Monique Goedhart
Paraveterinair          Monique Goedhart

Monique heeft ook de opleiding in Barneveld gevolgd voor paraveterinair. Monique is sinds november 2014 werkzaam in onze praktijk.

Haar werkzaamheden zijn het voorbereiden en assisteren bij operaties, assisteren tijdens spreekuren, alle voorkomende baliewerkzaamheden, verzorging dieren in de opname en laboratorium. U kunt ook bij haar terecht over de verzorging van de hondenvacht.

 

IMG-20141021-WA0003        IMG-20141021-WA0002                                                        Onze telefonistes Pitch en Isis!