Het team

Dierenarts Alexandra Hajunga

Alexandra heeft de praktijk in 2002 overgenomen na jarenlang  in de praktijk te hebben meegelopen als (diergeneeskundig studente) assistente.
Zij is in 1999 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht.
In de praktijk houdt zij zich naast de algehele leiding, bezig
met interne geneeskunde.

Dierenarts Marijke van der Vlis

Marijke is in 1994 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht. Haar interesses liggen bij de interne geneeskunde en chirurgie.  Zij volgt graag de nieuwste ontwikkelingen hierover.

Dierenarts Renate Massar

Renate is in  2013 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht. Op de gebieden van tandheelkunde en interne geneeskunde  heeft ze veel nascholingen gevolgd en zich verder ontwikkeld. Ook  heeft ze de laatste jaren extra kennis over gedrag opgedaan.

Paraveterinair Linda de Leeuw

Linda heeft een opleiding gevolgd in Barneveld voor
paraveterinair en werkt in de praktijk sinds 1988.
Haar werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden
en assisteren bij operaties, assisteren tijdens
spreekuren,  alle voorkomende baliewerkzaamheden,
verzorging van de dieren in de opname, laboratorium
en tevens is zij  onze Royal Canin voedingsdeskundige.

Paraveterinair Monique Goedhardt

Monique heeft ook de opleiding in Barneveld gevolgd voor paraveterinair. Monique is sinds november 2014 werkzaam in onze praktijk.
Haar werkzaamheden zijn het voorbereiden en assisteren bij operaties, assisteren tijdens spreekuren, alle voorkomende baliewerkzaamheden, verzorging dieren in de opname en laboratorium. U kunt ook bij haar terecht over de verzorging van de hondenvacht.

Paraveterinair Nathalie Jorna

Nathalie heeft in 2000 haar opleiding als paraveterinair voltooid. Haar werkzaamheden zijn het voorbereiden en assisteren bij operaties, assisteren tijdens spreekuren, alle voorkomende baliewerkzaamheden, verzorging dieren in de opname en laboratorium.